Τρόποι Παραγγελίας

Οι παρακάτω επιλογές είναι διαφορετικοί τρόποι παραγγελίας σύμφωνα πάντα με την δική σας διευκόλυνση και εξυπηρέτησει.

Για αγορές άνω των 40,00 ευρώ, η αποστολή είναι ΔΩΡΕΑΝ για όλη την Ελλάδα.

Για την πρώτη παραγγελία Χονδρικής, ελάχιστη παραγγελία στα 80,00 ευρώ. Δεν ισχύει για αγορές λιανικής.

 • Τηλεφωνική παραγγελία

  Δυνατότητα τηλεφωνικής παραγγελίας στο(+30) 210 - 44 14 144. Μπορείτε πολύ απλά να καλέσετε στο (+30) 210 - 44 14 144 να μας ενημερώσετε τον κωδικό που επιθυμείτε να αγοράσετε, την ποσότητα και τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί.
 • Αποστέλλοντας fax

  Αποστέλλοντας fax στο (+30) 215 555 179 88 Μπορείτε να μας στείλετε fax με την παραγγελία σας, συμπεριλαμβάνοντας τον κωδικό που επιθυμείτε, την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί και τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας αποστείλλουμε την παραγγελία.
 • Αποστέλλοντας email

  Αποστέλλοντας email στο info@e-stardust.gr Μπορείτε να μας στείλετε email με την παραγγελία σας, συμπεριλαμβάνοντας τον κωδικό που επιθυμείτε, την ποσότητα, τον τρόπο πληρωμής που σας εξυπηρετεί και τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας αποστείλλουμε την παραγγελία.
 • Αγορά απο το e-shop

  Μπορείτε να πραγματοποίησετε την αγορά σας απο το Stardust Accessories e-shop.
  1. Αντικαταβολη:

   Με την αντικαταβολή, επιλέγετε το προιον που σας ενδιαφέρει συμπληρώνετε τα προσωπικά σας στοιχεία και την δ/νση σας. Πληρώνετε με την παραλαβή του δέματος. Η υπηρεσία αυτή είναι τρόπος πληρωμής και υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση 2,00 ευρώ για όλη την Ελλάδα. Η υπηρεσία αυτή παρέχεται μόνο για την Ελλάδα. Σε περίπτωση, μη παραλαβής του δέματος, η παραγγελία θα επιστραφεί και η εταιρεία Stardust Accessories έχει το δικαίωμα αλλαγής τρόπου πληρωμής σε μελλοντικές παραγγελίες.
  2. Κατάθεση σε λογαριασμό:

   Δυνατότητας επιλογής σε κατάθεση τραπεζικού λογαριασμού. Τράπεζα Πειραιώς Εθνική Τράπεζα
  3. Paypal Express Checkout

paypal