Φιλοσοφία - Στόχοι

Το Stardust Accessories είναι η επανάσταση του χειροποίητου, που ενημερώνεται, καταγράφει και απομνημονεύει μοναδικές δημιουργίες από εξαιρετικούς ανθρώπους, καλλιτέχνες και δημιουργούς που αγαπάνε την τέχνη και το χειροποίητο. Τα αριστουργήματα είναι μοναδικά και οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από κάθε δημιουργία έχουν να προσφέρουν πολλά και έχουν να μοιραστούν επίσης πολλά γιατί κάθε δημιουργία κρύβει ένα συναίσθημα,ένα ανεξήγητο ερέθισμα,μια κατάσταση,μια στιγμή, ανθρώπους, αγάπη, χαρά, λύπη και έρωτα. 

Η παρουσίαση των δημιουργιών αυτών δεν ειναι άψυχη,είναι η γνωριμία του κάθε καλλιτέχνη με τον υποψήφιο αγοραστή μέλος, που έχει γοητευθεί από τον τρόπο που εκφράζει τις δημιουργίες του και παρουσιάζει τα καλλιτεχνήματα του. Αυτή η επικοινωνία ανάμεσα στον καλλιτέχνη και τον ενδιαφερόμενο, δημιουργούμε γέφυρα και σας την παρουσιάζουμε μέσα από το www.e-stardust.gr & www.e-stardust.com  και ολοένα η αναζήτηση γίνεται εμμονή και περισσότερο εξειδικευμένη σε μοναδικά ταλέντα, 'διαμάντια' της τέχνης. Η ευκαιρία να γνωρίσετε τον κάθε καλλιτέχνη και να αποκτήσετε μια ιδιαίτερη σχέση και επικοινωνία με τον ίδιο τον δημιουργό και να του δώσετε περισσότερα κίνητρα για τις καλλιτεχνικές του δημιουργίες.

Ένα ακόμα ερέθισμα, μια επιβράβευση είναι αρκετά για να συμβάλουμε όλοι στον αγώνα αυτό,τον αγώνα του χειροποίητου, που είναι η ίδια μας η ψυχή και η κατάθεση συναισθημάτων, δικά μας κομμάτια, κομμάτια του εαυτού μας που απεικονίζονται σε κάθε μας δημιουργία...

 

paypal