Τρόποι Πληρωμής

Οι παρακάτω επιλογές είναι διαφορετικοί τρόποι πληρωμής σύμφωνα πάντα με την δική σας διευκόλυνση και εξυπηρέτησει.

Αντικαταβολή

Μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής ‘αντικαταβολή’. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δοθούν τα χρήματα στο courier με την παράδοση του προϊόντος. Στην περίπτωση της αντικαταβολής υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

Οι χρεώσεις αποστολών με αντικαταβολή:

  • Η επιπλέον επιβάρυνση χρέωσης αποστολής για όλη την Ελλάδα είναι 2,00€.

Η υπηρεσία αντικαταβολής ισχύει μόνο για την Ελλάδα.

Στις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται Φ.Π.Α 23%

Η αντικαταβολή δεν ειναι τρόπος αποστολής ή μεταφοράς της παραγγελίας, είναι η υπηρεσία που παρέχεται από την εκάστοτε ταχυμεταφορών εταιρεία, η οποία εισπράτττει την αξία του δέματος/ παραγγελία για λογαριασμό της εταιρείας Stardust Accessories.

Η εταιρεία Stardust Accessories ορίζει την αποστολή παραγγελιών αξίας μέχρι και 60,00 ευρώ, με τον τρόπο πληρωμής - αντικαταβολή. Παραγγελίες από 60,01 ευρώ θα διεκπαιραιώνονται με τους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής: Πιστωτική Κάρτα, Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό και Paypal Express Checkout.

Στην περίπτωση που η αποστολή της παραγγελίας, πραγματοποιήθει με τον τρόπο πληρωμής "Αντικαταβολή" και ο παραλήπτης δεν παραλάβει το δέμα του, τότε η εταιρεία αλλάζει το καθεστώς πληρωμής για τον συγκεκριμένο αποστολέα. Το καθεστώς πληρωμής για την ίδια παραγγελία ή νέες μελλοντικές παραγγελίες αλλάζει σε Πιστωτική Κάρτα, Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό, ή Paypal Express Checkout.

Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.

Στην περίπτωση που επιλέγεται την εξόφληση της παραγγελίας με κατάθεση, σας παραθέτουμε τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς:

  1. Εθνικη Τράπεζα: (IBAN) GR85 0110 0510 0000 0516 1144 745
  2. Πειραιώς Τράπεζά: (ΙΒΑΝ ) GR97 0172 1300 0051 3002 8626 257

Παρακαλείστε να αναγράφετε πάντα στην αιτιολογία κατάθεσης το νούμερο παραγγελίας και το όνομα σας. Όταν ολοκληρωθεί η κατάθεση να μας αποστείλετε το καταθετήριο στο φαξ (+30) 210 – 44 14 144. Σας επισημαίνουμε ότι σε περίπτωση μη πληρωμής της παραγγελίας σας εντός 3 εργάσιμων ημερών η παραγγελία θα ακυρώνεται και το προιον θα αποδεσμεύεται για την επόμενη παραγγελία που θα έχει ζητηθεί.

Paypal Express Checkout

Paypal Express Checkout Δυνατότητα πληρωμής με την online υπηρεσία μεταφοράς χρημάτων, μια υπηρεσία παγκοσμιώς γνωστή για την ασφαλή μεταφορά και εξυπηρέτηση από τον πελάτη προς την εταιρεία και αντίστροφα. Για περισσότερες πληροφορίες πως λειτουργεί, οι όροι χρήσης για το Paypal, μπορείτε να ενημερωθείτε από ΕΔΩ.

paypal