Όροι Χρήσης

Κύριο και πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του ηλεκτρονικού καταστήματο www.e-stardust.eu με σκοπό την ενημέρωση των επισκεπτών/ μελών της ιστοσελίδας του, για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους και την δυνατή εξυπηρέτηση τους στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημα.
Οι νέες υπηρεσίες ή / και προϊόντα που πρόκειται να προστεθούν κατά την διάρκεια της λειτουργίας του ηλεκτρονικού καταστήματος θα υπόκεινται στους παρόντες όρους χρήσης.
Ο επισκέπτης / μέλος του δικτυακού καταστήματος και των υπηρεσιών του, κατανοεί και αποδέχεται τις παρακάτω συνθήκες.
‘Όταν και εφόσον ο επισκέπτης / μέλος επιθυμεί να γίνει χρήστης και αποδέκτης των υπηρεσιών του ηλεκτρονικού καταστήματος θα πρέπει να παρέχει στις σχετικές φόρμες εγγραφής και παραγγελίας, αληθείς, έγκυρες, ακριβείς και ενημερωμένες πληροφορίες με τα προσωπικά του στοιχεία.

 1. Προϊόντα

  Τα προϊόντα απεικονίζονται όπως είναι πραγματικά. Οι φωτογραφίες είναι φωτογραφίες που αποστέλλονται απο τους Έλληνες δημιουργούς με την καλύτερη δυνατή εικόνα των προιόντων. Ο εκάστοτε επισκέπτης / μέλος είναι υπεύθυνος για τον προσωπικό και τεχνολογικό του εξοπλισμό που θα του παρέχει την καλύτερη περιήγηση και πρόσβαση στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα.

 2. Τιμές

  Οι τιμές που αναγράφονται και παρουσιάζονται στις σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι οι τελικές τιμές των προϊόντων περιλαμβανομένου το ΦΠΑ (23%). Η κάθε τελική τιμή για το εκάστοτε προϊόν αφορά την αξία ενός τεμαχίου και όχι συνόλου ή ποσότητας. Στα εκπτωτικά είδη αναγράφεται η τελική τιμή με την έκπτωση. Οι τιμές χονδρικής είναι τελικές άνευ ΦΠΑ και αφορά την αξία ενός τεμαχίου.

 3. Παραγγελίες

  Είτε είστε μέλος είτε όχι, σας παρέχετε η δυνατότητα να πραγματοποιήσετε αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Η διαδικασία είναι απλή, επιλέγετε το/τα προϊόν/προιόντα της αρεσκείας σας, στην συνέχεια συμπληρώνεται την απαιτούμενη φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία και επιλέγεται τον τρόπο πληρωμής και αποστολής . Αυτόματα θα λάβετε την σχετική επιβεβαίωση της παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου καθώς και την ενημέρωση της αποστολής της παραγγελίας όταν και εφόσον υπάρχει διαθεσιμότητα του/των επιλεγμένου/ων προϊόντος/ων. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει διαθεσιμότητα, τότε το χρονικό περιθώριο αποστολής διαμορφώνεται με βάση την πληροφορία διαθεσιμότητας που δύναται σε κάθε προιόν ξεχωριστα. Εάν για οποιονδήποτε λόγο θελήσετε να προβείτε στην ακύρωση της παραγγελίας, πρέπει να μας ενημερώσετε εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-stardust.gr , είτε στο φαξ. (+30) 210 – 44 14 144. Η ενημέρωση της ακύρωσης πρέπει να είναι άμεση πριν το τελικό στάδιο της αποστολής της παραγγελίας σας. Μετά το πέρας του συγκεκριμένου χρονικού διαστήματος, θα είναι αδύνατον να γίνει αποδεκτό κάθε είδους αιτήματος ακύρωσης της παραγγελίας.

 4. Προσωπικά Δεδομένα

  Πολιτική της εταιρίας Stardust είναι η προστασία και ο σεβασμός της ιδιωτικότητας και των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών/μελών του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Είναι ιδιαίτερη σημαντική η δέσμευση της εταιρίας απέναντι στους χρήστες/μέλοι του e-shop και των προσωπικών δεδομένων που παραθέτουν κατά την διαδικασία εγγραφής ή αγοράς μίας μεμονωμένης παραγγελίας. Η δέσμευση αυτή αποτελεί την πολιτική αλλά και την σύμβαση της εταιρίας ως προς την ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας και την εφαρμογή των εμπορικών δραστηριοτήτων της.

  - Εγγεγραμμένο μέλος λιανικής : Είναι απαραίτητη η ενημέρωση όλων των απαιτούμενων πεδίων για την καταχώρηση και δημιουργία ‘καρτέλας’ πελάτη. Με την έννοια ‘καρτέλας΄πελάτη κατατάσσονται οι εγγεγραμμένοι χρήστες που έχουν το προνόμιο και τα οφέλη να διεκδικούν καλύτερες τιμές και εκπτώσεις στις επαναλαμβανόμενες αγορές και υπηρεσίες του ηλεκτρονικού καταστήματος.

  - Εγγεγραμμένο μέλος χονδρικής : Όπως και στην περίπτωση του εγγεγραμμένου μέλους λιανικής είναι το ίδιο και στα μέλη χονδρικής. Στην συγκεκριμένη περίπτωση, το μέλος πρέπει να ενημερώσει τα πεδία με τα εταιρικά του στοιχεία , ΔΟΥ , ΑΦΜ και Δραστηριότητα. Τα εταιρικά στοιχεία πρέπει να είναι πλήρεις, ακριβείς και αληθής για την σωστή έκδοση του εκάστοτε τιμολογίου.

  - Επισκέπτης: Στην περίπτωση που ο επισκέπτης επιθυμεί να πραγματοποιήσει μια αγορά, χρειάζονται τα απαραίτητα προσωπικά στοιχεία για την διεκπεραίωση της παραγγελίας. Στις τρεις προαναφερόμενες περιπτώσεις τα προσωπικά και εταιρικά στοιχεία καταχωρούνται και αποθηκεύονται όχι ως προσωπικές πληροφορίες αλλά για στατιστικούς λόγους που αφορούν την επιχειρηματικότητα της εταιρίας και μόνο.
 5. Newsletter

  Παρέχεται η δυνατότητα στους επισκέπτες/μέλοι να δηλώσουν την ηλεκτρονική τους διεύθυνση, ούτος ώστε να ενημερώνονται περιοδικά άμεσα με τα νέα προϊόντα, προσφορές και εποχιακές εκπτώσεις. Σε περίπτωση που κάποιος χρήστης/μέλος επιθυμεί να μην λαμβάνει ενημερωτικά δελτία, θα πρέπει να ενημερώσει και να το δηλώσει εγγράφως στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@e-stardust.gr.

  Σε όλες τις παραπάνω περιπτώσεις η εταιρία Stardust Accessories, δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί, ανταλλάσσει ή πωλεί τα προσωπικά και εταιρικά στοιχεία των χρηστών/μελών του ηλεκτρονικού καταστήματος. Σε ιδιάζουσες περιπτώσεις, μπορεί να δημοσιοποιηθούν προσωπικά ή εταιρικά στοιχεία όταν και εφόσον επιβάλλεται από κάποια Δημόσια Αρχή.
 6. Πνευματικά δικαιώματα

  Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού καταστήματος www.e-stardust.gr συμπεριλαμβανομένων κειμένων, εικόνων, γραφικών, φωτογραφείων, αρχείων, σχεδίων και γενικά όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρίας Stardust di Alessandra. Επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση αντιγράφου αρχείου σε ιδιωτικό Η/Υ, για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται ρητά η εκμετάλλευση, αναπαραγωγή, αντιγραφή, πώληση, μεταπώληση του περιεχομένου ή συνόλου που αναρτίζεται σε όλες τις σελίδες του e-shop. Το λογότυπο ή το όνομα της εταιρίας ανήκει στην ιδιοκτησία της εταιρίας Stardust di Alessandra ως περιουσιακό στοιχείο. Δεν επιτρέπεται η χρήση του λογότυπου/ονόματος για διάφορους λόγους προβολής χωρίς την γραπτή συναίνεση και συγκατάθεση της εταιρίας Stardust di Alessandra.
paypal