Εταιρική Ταυτότητα

Στην πιο τρυφερή μου ηλικία, την ηλικία των teenage γεννήθηκε αυτή η ιδέα, μια στιγμή πλημμυρισμένη σε αστερόσκονη να με διακατέχει και ένα φως να με λούζει. Ήταν μια στιγμή που βίωσα και λάτρεψα εξίσου αφού και τώρα, χρόνια μετά την θυμάμαι σαν χτες. Έζησα για δυο ώρες τον δικό μου, λαμπέρό κόσμο και τότε κατάλαβα ότι αυτός είναι ο κόσμος της κάθε γυναίκας, της γυναίκας που θέλει να είναι μοναδική, ιδιαίτερη και λαμπερή. Αγάπησα τόσο αυτή την συναισθηματική στιγμή και την ονόμασα Stardust di Alessandra.

Το 2007 μια άλλη ιδέα γεννήθηκε, η ιδέα να δημιουργείς και να ταξιδεύεις μέσα από αυτά. Τα ταξίδια ήταν πάντα η αδυναμία μου, και πάντα νοσταλγούσα την στιγμή που θα έμενα μόνη μου για να ταξιδέψω μέσα στις σκέψεις μου, να αφήσω το μυαλό μου και την φαντασία μου να με καθοδηγήσουν εκεί που δεν υπάρχει πραγματικότητα παρα μόνο χαρά και δημιουργία.
Ουαου...το αποτέλεσμα ήταν μοναδικό, τα χειροποίητα κοσμήματα εκπληκτικά και κάθετι ήταν εξαιρετικό, αλλά ποτέ δεν ήξερα πως να το ξανακάνω γιατί ήταν η στιγμή του διαλογισμού και αυτό δεν επαναλαμβάνεται!
Τότε κατάλαβα πόσο αγαπώ να δημιουργώ πράγματα, χειροποίητα κοσμήματα, να στολίζω παπούτσια, δερμάτινες σαγιονάρες, να φτιάχνω χειροποίητες τσάντες και να δημιουργώ, να δημιουργώ...τότε συνδέθηκε και ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ, να επιχειρήσω...

Ανήμερα Χριστουγέννων του 2010 δημιουργήθηκε το Stardust di Alessandra με χειροποίητα κοσμήματα και το 2012 το Stardust di Alessandra γίνεται Stardust Accessories - έτσι όπως οι περισσότεροι το γνωρίζετε - και φιλοξενεί χειροποίητες δημιουργίες συναδέλφων του χώρου.  Το ηλεκτρονικό κατάστημα, το meeting point των δημιουργών ανήκει σε δυο διαφορετικά domain names www.e-stardust.gr & www.e-stardust.com . Στο Stardust Accessories δεν θα συναντήσετε μόνο Ελληνικές χειροποίητες δημιουργίες αλλά και ιδιαίτερα προιόντα κατασκευασμένα με σπάνια, ημιπολύτιμα υλικά απ΄όλο τον κόσμο. Σχέδια που έχουν επιλεχτεί με ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα για τα αγαπητά μέλη του Stardust di Alessandra αλλά και για αυτούς που λατρεύουν το διαφορετικό.

2016...το Stardust Accessories μεγάλωσε και πλέον ένα ακόμη ηλεκτρονικό κατάστημα, το κατάστημα των πρώτων υλών www.e-stardust.eu προσφέρει σε προνομιακές τιμές μεγάλη πικοιλία σε υλικά για την δημιουργία των χειροποίητων κατασκευών. 

Το πρώτο φυσικό κατάστημα στην Αττική και στην περιοχή Νίκαια - Κορυδαλλός, Ανωγείων 22 πρόκεται να τεθεί σε λειτουργεία. Ένας φιλόξενος χώρος που θα εμπεριέχονται δημιουργίες από τα μέλη του www.e-stardust.gr & www.e-stardust.com , αλλά και πρώτες ύλες.

Για τους τυπικούς και νόμιμους λόγους το Stardust Accessories ανήκει στην Τσότσου Aλεξάνδρα & Τσότσου Μαρία, ΑΦΜ 101090026 & 101090014, ΔΟΥ Ε' Πειραιως, Καραολη & Δημητρίου 49, Πέραμα Αττικής 18863, Τηλ. 2104414144, 6977368374.

Φιλικά,
Alexandra Tsotsou

Stardust Accessories

....the magic excist!!!

paypal